Kandidater

Johanna Ivarsson, 44 år, socionom och universitetsadjunkt.

Johanna Ivarsson är vår första kandidat till Kommunfullmäktige i Landskrona

Jag är en lagspelare som ser till helheten och vill att vi ska vara starka tillsammans i alla led. Jag är också uthållig och håller fast vid frågor, är lojal och driver på som är utmärkta egenskaper i de här sammanhangen. Min ambition är att mitt engagemang ska smitta av sig till andra så att vi kan hitta gemensamma lösningar. Jag är en god kommunikatör med erfarenhet från både föreningsliv och myndighet vilket ger en bra bredd att stå på.

Jag brinner för dessa politiska frågor

Mitt hjärta slår extra mycket för barnrättsfrågor, att på olika sätt se barnen och se till allas rätt till bra liv och delaktighet. Migrationsfrågor som plötsligt blivit civilsamhällets ansvar engagerar mig starkt. Klimat- och miljöfrågor med allt vad det innebär av konsumtion och produktion. Skapa ett hållbart samhälle med vår politik och bidra till att vi tar hand om våra resurser. Sexualpolitik, socialpolitik och utbildning är andra frågor som ligger mig nära hjärtat.

I valrörelsen kommer jag…

… prata med väljare, finnas med i politiska samtal, turnera, hålla torgmöte och på alla sätt få F! att synas överallt. F! växer och många orter behöver skjuts i valrörelsen, där kan jag göra skillnad!

Vår andra kandidat heter Anette Bergmasth

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anette Bergmasth, 49 år, förskolechef.

Jag har ett brinnande intresse för människor, och jag tycker det är viktigt att vi ska ha ett rättvist samhälle för alla. Jag är driven och engagerad i det jag gör vare sig det är privat eller jobbrelaterat. Jag har alltid varit hängiven i olika föreningar, jag är även tjänsteman i en kommunal verksamhet och vet också hur mycket politiken påverkar arbetslivet, verksamheter, myndigheter samt kommuninvånarna.

Jag brinner för dessa politiska frågor

Eftersom jag jobbar som förskolechef står givetvis skolfrågorna mig nära och är något jag engagerar mig mycket i. Även socialpolitik, äldreomsorg, den psykiska ohälsan som finns i samhället och att skapa trygghet för alla. Då jag själv är bosatt i Landskrona är det också viktigt för mig att jobba för att staden ska ha bostäder till alla och att vi bevarar Landskronas gröna lungor.

I valrörelsen kommer jag…

… ha dialoger med Landskrona-invånarna, delta i torgmöten och politiska samtal och göra så att F! syns och hörs. Vi syns!